Werklampen

Bent u op zoek naar een krachtige zaklamp die op professionele wijze gebruikt kan worden voor het belichten van een groot oppervlaktes, bijvoorbeeld voor zoekacties of de controle van een groot terrein? Dan is een schijnwerper zaklamp zeker een goede aanschaf. Tijdens de aanschaf is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, veelal wordt er geadverteerd met aantal lumen van een schijnwerper, toch is dat niet het belangrijkst. Wij helpen graag op weg. De punten die belangrijk zijn is de licht output, lichtbereik en brandduur.

Bekijk hieronder de producten


Oplaadbaar

USB Oplaadbaar

Merk

ATEX zone

Prijs (incl. BTW)

Lumen

Type lichtbeeld

Beam afstand (m)

Max. brandtijd (uur)

Lengte (cm)

Gewicht (g)

Materiaal

Product IP-X waarden

Laser

Type batterij

1–24 van de 32 resultaten worden getoond

Bij de aanschaf van een werklamp is niet de lichtopbrengst in lumen belangrijk, maar juist de afstand die de lamp kan bereiken. Desalniettemin is de bundeling van het licht ook van belang. Een kleine hoeveelheid licht dat door de reflector komt heeft een groot bereik. Dit noemen we een spot- lichtbundel. Een werklamp met een flood lichtbundel zal vooral een oppervlakte in de breedte.

 

Voorheen waren werklampen groot en onhandig om mee te nemen, en dat is niet eenvoudig voor de doel van de werklamp. Tegenwoordig betekend het gelukkig niet meer dat werklampen groot, zwaar en onhandig zijn. Een werklamp is daarnaast in de meeste gevallen oplaadbaar middels een Li-Ion of loodaccu wat het werken vereenvoudigd. De accu’s zijn licht van gewicht waardoor de werklamp gemakkelijk getild kan worden, of met de schouderband om kunnen hangen.

 

Wilt u meer weten over de aanschaf van een werklamp? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met advies.

preloader