Oppervlakte verlichting

Het verlichten van een groot oppervlakte is in sommige branches onmisbaar. De oppervlakte verlichting van gerenommeerde merken worden veel gebruikt bij mobiele werkplekken zoals een boorplatform, werkzaamheden aan het spoor en bij het gebruik bij incidenten. Het belangrijkste kenmerk van een oppervlakte verlichting is een hoge lichtoutput en een relatief laag lichtbereik.

Bekijk hieronder de producten


Oplaadbaar

USB Oplaadbaar

Merk

ATEX zone

Prijs (incl. BTW)

Lumen

Type lichtbeeld

Beam afstand (m)

Max. brandtijd (uur)

Lengte (cm)

Gewicht (g)

Materiaal

Product IP-X waarden

Laser

Type batterij

Alle 23 de resultaten worden getoond

De oppervlakte verlichting in ons product porfolio zijn allen voorzien van hoogwaardige LED. De kop van de lamp zijn voorzien van een reflector zonder veel spiegeling, hierdoor is het licht wat de lamp afgeeft diffuus, doch krachtig. Dit is een van de belangrijkste eigenschappen van een oppervlakte verlichter.

 

In de meeste gevallen zijn de lampen voorzien van oplaadbare accu’s die een zeer lange brandduur kennen. Een aantal items zijn voorzien van zowel voorzien van oplaadbare accu’s alsmede ook te voeden met een laadkabel. Dit biedt uitkomst als er een hele lange periode met de lamp gewerkt moet worden. Desgewenst zijn er ook ATEX uitvoeringen verkrijgbaar voor het werk in de Industry. Wilt u hier meer over weten en een vrijblijvende offerte ontvangen, dan horen wij dat graag.

preloader