Offshore Licht dat werkt, bij technische klussen Zo geavanceerd als de klus die ze moeten klaren. Kies voor een betrouwbare werklamp
met goede eigenschappen om het werk te verlichten.

Offshore

 

Tijdens werkzaamheden in een omgeving die niet zo standaard is, is het van groot belang te kunnen vertrouwen op materieel. Zoals je van een hoogwaardige zaklamp mag verwachten; zijn de lampen die wij selecteren voor de offshore zeer betrouwbaar, robuust en kunnen tegen een stootje. Naast hoogwaardige handlampen zijn er ook ATEX werklampen beschikbaar die het werken in een explosiegevoelige omgeving veilig maken. Een ATEX gekeurde lamp is vrij van vonkvorming en statische elektriciteit.
Ex ATEX staat voor Atmosphères Explosives, een ATEX zaklamp wordt gebruikt in een potentieel explosieve omgeving. Bij explosieveilige ATEX zaklampen wordt onderscheid gemaakt tussen explosiegevaarlijke zones in gas- of stofexplosie met een ieder zijn eigen zone-indeling. Wilt u meer weten of deze producten, neem dan contact op met Safety Lux, wij informeren u graag.

Dualie

Video

 

Het gebruik van zaklampen in gebieden die niet standaard zijn, zoals op zee is een onmisbaar item voor de veiligheid van offshore werknemers. In noodgevallen kan het verlichten van donkere gebieden de weg wijzen. Bovendien zijn zaklampen essentieel bij het uitvoeren van routine-inspecties en reparaties in gebieden met weinig of geen natuurlijk licht. Het is van cruciaal belang dat offshore werknemers altijd een betrouwbare zaklamp bij zich hebben en deze regelmatig controleren op batterijvermogen en functionaliteit om ervoor te zorgen dat deze in noodgevallen goed werkt.

Galerij

preloader