Hoofdlampen

Bij Safety Lux vindt u een zeer compleet aanbod met professionele LED hoofdlampen. Een hoofdlamp is een compacte lamp met een comfortabele hoofdband of een rubberen band voor gebruik op een helm. Wanneer u het liefst uw handen vrij heeft, biedt een LED hoofdlamp absoluut uitkomst. De hoofdlampen zijn goed te gebruiken bij werkzaamheden in de Industry of Law Enforcement. Naast de compacte hoofdlampen worden in deze categorie ook de helmlampen getoond. Helmlampen zijn lampen die geleverd worden met een rubberen helmband of een bevestigingsclip. Denk hierbij aan een brandweerhelm, defensie helmlamp of veiligheidshelm.

Bekijk hieronder de producten


Oplaadbaar

USB Oplaadbaar

Merk

ATEX zone

Prijs (incl. BTW)

Lumen

Type lichtbeeld

Beam afstand (m)

Max. brandtijd (uur)

Lengte (cm)

Gewicht (g)

Materiaal

Product IP-X waarden

Laser

Type batterij

1–24 van de 35 resultaten worden getoond

LED hoofdlamp is een veelzijdige lamp
Een hoofdlamp biedt uitkomst voor vele doelgroepen, zowel privé als beroepsmatig wordt een LED hoofdlampen veel gebruikt, bijvoorbeeld in de industrie, law enforcement en offshore. Een hoofdlamp ook heel handig zijn tijdens een outdoor activiteit. De keuze voor de hoofdlamp hangt af van het doel. De politie-eenheden gebruiken doorgaans een high lumen hoofdlampen vanwege de uitmuntende kwaliteit en het zeer verre lichtbereik. Tijdens het kaartlezen is een hoofdlamp met een zachter licht (flood) aan te raden, overbelichting van het oppervlak is niet tot nauwelijks. Bij het kiezen van de juiste LED hoofdlamp komt veel kijken, het aantal lumen of het lichtoutput is hierbij van belang. Een LED hoofdlampen kan verschillen in het aantal lumen, maar ook in de lichtbundel dat ze afgeven.

 

Oplaadbare hoofdlamp
De professionele LED hoofdlampen zijn veelal te koop met alkaline AA of AAA batterij, desalniettemin zijn er meerdere hoofdlampen te verkrijgen die ook oplaadbaar zijn. Vaak is de hoofdlamp dan oplaadbaar met USB, super handig, gewoon via netstroom of via een mobiel apparaat zoals een laptop. Hierdoor heeft u geen gedoe meer met losse batterijen die u moet verwisselen.

 

Bekende merken hoofdlampen
Het aanbod professionele LED hoofdlampen is zeer uitgebreid. De merken die wij voeren zijn hoogstaande merken zoals, Streamlight en Underwater Kinetics (UK). Hoofdlampen worden veel beroepsmatig ingezet in de offshore, of tijdens een belangrijke missie van defensie. Alle hoofdlampen zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. De hoofdlampen van UnderwaterKinetics zijn bijvoorbeeld waterdicht en worden met name gebruikt door duikers. Wilt u meer informatie ontvangen en wenst u een offerte op maat? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Tip: lees ook onze blog met vijf tips waar u op kunt letten bij het kopen van een LED hoofdlamp. “Wanneer gebruik je een hoofdlamp?