Tactische handlampen

Een tactische zaklamp is onverwoestbaar, bestand tegen vele weersinvloeden, krachtig en heeft vaak een heel ver bereik. De zaklampen worden vervaardigd uit een hoogwaardig materiaal zoals aluminium of kunststof en kunnen tegen een stootje. Daarnaast zijn de tactische zaklampen bestand tegen hoge en lage temperaturen. Een tactische zaklamp wordt veelal gebruikt door professionals in branches zaols Military, Law Enforcement en Sports die hoge eisen stellen aan hun materieel.

Bekijk hieronder de producten


Oplaadbaar

USB Oplaadbaar

Merk

ATEX zone

Prijs (incl. BTW)

Lumen

Type lichtbeeld

Beam afstand (m)

Max. brandtijd (uur)

Lengte (cm)

Gewicht (g)

Materiaal

Product IP-X waarden

Laser

Type batterij

1–24 van de 74 resultaten worden getoond

Wat zijn de kenmerken van een tactische zaklamp?
De professionals die gebruik maken van een tactische handlamp stellen deze hoge eisen omdat zij ten alle tijden moeten kunnen vertrouwen op hun verlichting. Eén van de meest belangrijkste specificaties van een tactische zaklamp zijn; de strobe-functie, een zeer krachtige en heldere lichtbundel, ver lichtbereik en makkelijk kunnen schakelen tussen standen. Strobe wordt toegepast wanneer een target gedesoriënteerd dient te worden. De tactische defensie handlampen zijn geselecteerd op strobe-functie en/of tactische schakelaar aan de achterzijde van de lamp.

 

Beste tactische zaklamp
Er zijn vele verschillende soorten en maten tactische zaklampen voor Military, Law Enforcement en Sport verkrijgbaar. De meest populaire Tactical zaklamp is de Strion-serie. Deze zaklampen zijn gemaakt van aluminium waardoor ze tegen een stootje kunnen, hebben een fijne ergonomische grip en een tactische schakelaar aan de achterzijde. Naast tactische handlampen en tactische wapenlampen zijn er speciaal voor het leger helmlampen met gekleurde LED’s.

preloader