Hand- zaklampen

Bent u op zoek naar een hoogwaardige LED zaklamp en wilt u deze online kopen? Dan bent u bij Safety Lux aan het juiste adres. Wij zijn importeur van een groot portfolio aan professionele handlampen. De merken die wij vertegenwoordigen staan allemaal garant voor topkwaliteit. Met een ruim aanbod tot wel 600 keuzemogelijkheden is er altijd een LED zaklamp naar wens te vinden. De zaklampen zijn allen van hoge kwaliteit met een lange levensduur, de beste LED’s en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De LED zaklampen zijn gericht op professioneel gebruik en worden veel toegepast bij politie, brandweer, defensie en de industrie. Echter zijn deze ook heel goed toe te passen bij outdoor activiteiten zoals kamperen, wandelen of fietsen.

Bekijk hieronder de producten


Oplaadbaar

USB Oplaadbaar

Merk

ATEX zone info ATEX zone Dit is een test

Prijs (incl. BTW)

Lumen

Type lichtbeeld

Beam afstand (m)

Max. brandtijd (uur)

Lengte (cm)

Gewicht (g)

Materiaal

Product IP-X waarden

Laser

Type batterij

1–24 van de 168 resultaten worden getoond

Oplaadbare zaklamp kopen

De keuze uit het brede assortiment mobiele LED zaklampen kan heel lastig zijn, lees daarom ook ons blog; Hoe kies ik de juiste zaklamp <>. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van oplaadbare LED zaklampen met verschillende laadopties. In de professionele markt noemen wij het een oplaadbare lamp wanneer deze een oplaadbare accu heeft en in een laadhouder wordt opgeladen, dit kan op 12V, 230V of 24V zijn. Een tweede optie is om te kiezen voor een LED zaklamp met oplaadbare batterijen of USB oplaadbaar. LED zaklampen welke USB oplaadbaar zijn worden direct in de lamp geladen of beschikken over een oplaadbare 18650 Li-Ion batterij welke u buiten de zaklamp dient op te laden. De merken die wij verkopen zijn Streamlight zaklampen, Adaro – Adalit zaklampen, NightSearcher, Tank007 zaklampen en Underwater Kinetics.

 

Handlampen van betrouwbare merken kopen

Het aanbod professionele LED hand- en zaklampen is ontzettend uitgebreid. Om het geheel overzichtelijk te houden nemen wij alleen de besten merken op in ons portfolio. De merken die wij voeren zijn, Streamlight, Adaro en Underwater Kinetics (UK), NightSeacher. Professionele handlampen worden veel beroepsmatig ingezet in de industrie, offshore, de brandweer en polite. Alle handlampen zijn vervaardigd uit hoofwaardige materialen en bestand tegen verschillende weersinvloeden. Wilt u meer informatie ontvangen en wenst u een offerte op maat? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

preloader