Military Verleng de dag, wees de duisternis de baas Een krachtige tactische zaklamp van topkwaliteit. Bestand tegen alle weersinvloeden
met een zeer lange levensduur. Dát is wat u nodig heeft bij een missie.

Military

 

Tijdens werkzaamheden in een gebied waar u niet altijd uit kunt gaan van werkende (straat)verlichting is de juiste professionele verlichting onmisbaar. In het assortiment van Safety Lux vindt u een breed scala aan goede tactische zaklamp en wapenlampen die aan de strenge eisen voldoen. De zaklamp is zo ontwikkeld dat het zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden blijft functioneren, van -40 tot +70 graden Celsius. Onverwoestbaar, bestand tegen alle weersinvloeden zoals regen, tropische temperaturen of ijzige kou, krachtige lichtbundel met een ver bereik; dat zijn enkele eigenschappen van een tactische zaklamp of wapenlamp.

 

De lampen beschikken over een zeer krachtige en helderwitte lichtbundel, veel lumen en een zeer ver bereik. De lampen beschikken doorgaans ook over een strobe-functie wat voor tactische doeleinden gebruikt wordt zoals het desoriënteren van een target.

 

De militaire zaklampen beschikken over meerdere lichtopties voor elk doel; high voor veel licht, medium voor een lichtbeeld waarbij je je zicht behoudt en low voor een lange brandduur van de zaklamp. Low wordt veel gebruikt voor taken dichtbij zoals het lezen van een kaart.

Video

 

In het militaire domein is het gebruik van zaklampen van groot belang. Dit komt doordat missies vaak ’s nachts worden uitgevoerd in grote gebieden met weinig tot geen licht. Zaklampen helpen niet alleen bij het verlichten van de omgeving, maar ook bij het identificeren van potentiële bedreigingen en bij het navigeren door onbekend terrein. Hierbij is IR verlichting van belang, een selectie Streamlight producten zijn hiermee uitgerust zoals Sidewinder serie. Het belang van zaklampen wordt vaak onderschat, maar het is een essentieel hulpmiddel voor militairen om veilig en effectief te kunnen werken in elke situatie.

Galerij

preloader