Brochure Thuba

Werkplekken dienen veilig verlicht te worden, vooral in gas- en stofexplosiegevaarlijke omgevingen. Explosieveilige werkverlichting stelt hoge eisen aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de gebruikte componenten. Temperatuur, vochtigheid, mechanische belasting en de voedingsnetten kunnen allemaal invloed hebben.

 

De hand- en buislampen voor de zones 0, 1, 2, 20, 21 en 22 zijn klein van formaat en worden geïnstalleerd in machines bijvoorbeeld in een drukkerij-, proces- en levensmiddelenindustrie. Ook te gebruiken voor langdurige onderhouds- en inspectiewerkzaamheden. Door de geringe afmetingen kunnen zij ook worden geïnstalleerd in leuningen in chemische fabrieken en op offshoreplatforms.

 

De draagbare vezeloptische inspectielampen zijn uiterst geschikt voor gebruik tijdens onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden in gevaarlijke Ex ATEX zones 0.

 

Een breed assortiment lineaire armaturen voor de zones 1, 2, 21 en 22 garandeert een eenvoudige montage en installatie. Bekijk onderstaande brochure en neem contact op met Safety Lux voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Vul het formulier hieronder in om een offerte op te vragen

preloader