Sport Leisure Kom niet voor verrassingen te staan, tackle de duisternis Bij alle soorten outdoor sporten en avonturiers is een goede zaklamp of hoofdlamp onmisbaar.
Alle lampen zijn voorzien van goede eigenschappen om de duisternis te betreden.

Sport Leisure

 

Voor de liefhebbers van het buitenleven en outdoor activiteiten zoals fietsen en hiken is een goede en krachtige LED zaklamp onmisbaar. Er zijn verschillende LED zaklampen te verkrijgen voor vele uiteenlopende toepassingen. Wilt u een lamp die geschikt is voor tactische doeleinden, of juist voor hiken in de bergen? Voor elk uitsapje is een geschikte zaklamp te vinden. Bent u op zoek bent naar een hoofdlamp voor handsfree gebruik, of juist een tactische zaklamp? Safety Lux heeft een zeer compleet portfolio aan professionele verlichting. Bent u op zoek naar een lamp die u kunt gebruiken bij de jacht, of zoekt u een tactische wapenlamp om uw schietsport te kunnen uitvoeren? Safety Lux heeft het!

 

De beste outdoor zaklamp kiezen

De outdoor zaklampen beschikken over een krachtige LED module die ook nog eens ver kunnen schijnen en bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Het is prettig dat een zaklamp geschikt voor een outdoor activiteit licht van gewicht is en een fijne grip heeft. Om er voor te zorgen dat u goed zicht heeft, maar uzelf en anderen niet verblindt is het belangrijk de juiste lichtbundel te hebben.

Video

 

Tijdens een outdoor activiteit of vakantie mag goede verlichting niet ontbreken. De juiste verlichting kan helpen bij het verlichten van een groot gebied ’s avonds of voor het relaxen met een boek bij schemerlicht. De Streamlight Siege heeft verschillende lichtstanden, dus kies de juiste stand voor de situatie waarin je hem gebruikt. Vergeet niet om de zaklamp uit te schakelen wanneer je hem niet gebruikt om de batterij te sparen en langer te kunnen gebruiken.

Galerij

preloader