Law enforcement Waakzaam en dienstbaar, met de juiste verlichting De lampen zijn bestand tegen alle weersinvloeden met een zeer lange levensduur.
Bekijk onder andere tactische hand- en wapenlampen.

Law enforcement

 

Krachtig, hoogwaardige kwaliteit, meerdere lichtbeelden en makkelijk in gebruik; dit zijn de overeenkomsten van alle politie LED zaklampen die verkrijgbaar zijn via ons. Door onze vergaande kennis en contact met de eindgebruiker zijn wij in staat om het juiste advies te geven. Politieagenten, rechtshandhavers en beveiligers moeten er op kunnen vertrouwen dat hun zaklamp doet wat zij verwachten in een bepaalde situatie. Met één druk op de knop moet de lamp de gewenste lichtsterkte geven of de strobe-functie activeren. Deze optie wordt ten-tap genoemd waarmee de zaklamp in de gewenste lichtsterkte start.

 

Handhavers gebruiken een groot scala aan zaklampen, hoofdlampen en wapenlampen tijdens hun dienst. De professionele verlichting die gebruik wordt door Law Enforcement worden vervaardigd uit de beste materialen zoals kunststof of aluminium met een zeer goede LED module. De LED is ongevoelig voor schokken en heeft een lange levensduur. De lampen beschikken vaak over meerdere lichtopties; high, medium en low.

Video

 

Voor wetshandhavers zijn zaklampen een essentieel hulpmiddel geworden. De lampen worden door zowel politieagenten als beveiligingspersoneel veel gebruikt. Een van de populairste zaklampen die gebruikt wordt als wapenlamp is die Streamlight, de TLR-series. Deze wapenlampen zijn ontworpen om in donkere omgevingen te gebruiken en bieden de gebruiker de mogelijkheid om snel te schakelen tussen een krachtige lichtbundel en hun vuurwapen. Ze zijn vooral handig bij het betreden van gebouwen of kamers waar het licht gedimd is of helemaal uit is.

Galerij

preloader