Wapenlampen

Bent u op zoek naar een tactische wapenlamp waar u op kunt rekenen tijdens een inzet? Dan is de keuze voor een Streamlight wapenlamp uitstekend. Streamlight ontwikkelt de laatste 8 jaar hun product porfolio aanzienlijk. Dit doen zijn niet zomaar, Streamlight staat dicht bij de eindgebruiker en stemt de wensen van hen af op product innovaties die zij doen. In het portfolio vindt u een compleet aanbod van weapon mounted lights met kenmerken die Law Enforcement en Military nodig heeft. U heeft de keuze uit wel meer dan 20 tactische wapenlampen voor long gun, full-frame, compacte en sub-compacte wapens.

Bekijk hieronder de producten


Oplaadbaar

USB Oplaadbaar

Merk

ATEX zone

Prijs (incl. BTW)

Lumen

Type lichtbeeld

Beam afstand (m)

Max. brandtijd (uur)

Lengte (cm)

Gewicht (g)

Materiaal

Product IP-X waarden

Laser

Type batterij

1–24 van de 69 resultaten worden getoond

Het aanschaffen van een wapenlamp is mogelijk wanneer u beroeps- of hobbymatig met een wapen werkt. Met de snelle product innovaties van wapenlampen kan het lastig zijn om de juiste lamp te selecteren. Kiest u voor een lamp-laser combinatie, alleen licht? Moet u kiezen voor een rode of groene laser? Waar u op moet letten leggen wij graag aan u uit.

 

Onder Weapon Mounted worden zowel de tactische wapenlampen als de tactische zaklampen met railbevestiging getoond. Bekende series van Streamlight zijn de Light Only lampen zoals Streamlight TLR-1 HL, Streamlight TLR-7 en Streamlight TLR-6. Naast alleen verlichting is er ook een combinatie van LED/laser verkrijgbaar, bekende voorbeelden hiervan zijn de TLR-8G, TLR-10, TLR-2G. Voor long fun/AR modellen zijn rail mounted lights verkrijgbaar zoals Streamlight Pro-Tac serie en de Streamlight TLR RM-serie. Deze lampen beschikken over een bevestiging voor op een Picatinny rail (MIL-STD-1913 rail), waar de meeste wapens mee uitgerust zijn.

 

Wat is het verschil tussen de groene en rode laser? De keuze voor het gebruik van een rode of groene laser is geheel afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker. De groene laser is beter waarneembaar bij daglicht. En kan een bewuste keuze zijn voor het onderscheiden vermogen tussen polite-eenheden. Het verschil in kleur laser wordt aangeduid in NM wat staat voor nanometer. Een rode laser heeft 640 – 660 nm en een groene laser ligt een stuk lager op 510 – 530 nm.

 

TLR FIT GUIDE
Tip: Met de Streamlight TLR Fit Guide tool op Streamlight.com kunt u de juiste wapenlamp voor het specifieke wapen selecteren.

preloader