Tactische innovaties 2022

01 September 2022

Tactische Innovaties 2022

Bent u werkzaam bij het Ministerie van Defensie, Ministerie van Justitie & Veiligheid, FIOD, Nationale Politie etc. en heeft u tijdens uw dagelijkse operationele werkzaamheden veel te maken met innovaties op het gebied van tactische uitrustig en verlichting? Meld u dan aan voor het event Tactische Innovaties 2022 op Landgoed Beukbergen op donderdag 29 september.

De informatieavond bestaat uit meerdere korte presentaties van de deelnemende partners en ervaringsdeskundigen van onder andere internationale counter-terrorisme eenheden. Na de presentaties is er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een (gratis) hapje en een drankje. Parkeren kan gratis op het terrein van Landgoed Beukbergen.

  • U bent werkzaam in de branches defensie, rescue/veiligheid of beveiliging van (semi)overheden
  • U bent werkzaam als adviseur bij bovenstaande branches 

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie en helaas is dit event alleen toegankelijk voor (semi)overheden, dit i.v.m. de locatie waar het event wordt gehouden.
Houd er rekening mee dat tijdens een doordeweeks event op Beukbergen, dat de locatie alleen toegankelijk is voor overheden en dat aan 'burgers' geen toegang wordt verleend.

Datum:                29 september 2022
Tijdstip:               Aanvang 18.00 uur tot 22.00 uur
Locatie:                Landgoed Beukbergen
Adres:                  Amersfoortseweg 59, 3712 BB Huis Ter Heide

Dit event wordt in samenwerking met Dutch Defence Store, Advanced Forces Group, LS innoventa, Veteranen Search Team, Trikon en DDS Special Products mogelijk gemaakt.

No Show
Het event is gratis, maar niet vrijblijvend. Met uw aanmelding rekenen wij op uw komst, er wordt rekening gehouden met onder andere de catering. Voorkom dat u een plekje bezet houdt voor anderen geïnteresseerde en voorkom onnodig afval en voedselderving door niet te komen.