Importeur Streamlight, Nightsearcher, UK Underwater Kinetics, Thuba

Safety Lux is al sinds 1966 importeur van mobiele verlichting van gerenommeerde merken. Het assortiment is buitengewoon uitgebreid en omvat een breed scala aan producten. Op deze pagina treft u een uitgebreid overzicht aan van de professionele merken die wij voeren. Het assortiment omvat mobiele hand- en werkverlichting voorzien van oplaadbare batterijen of accu, daarnaast zijn vele series ook verkrijgbaar met een USB oplaadbare batterij in de vorm van Li-Ion 18650. De professionele merken die wij voeren kenmerken zich allen door hoge betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Gereedschap waar de professionele gebruiker op kan vertrouwen.

 

De merken:

Streamlight behoort tot één van de grootste en toonaangevende hand- zaklampen fabrikanten ter wereld en is gevestigd in Eagleville USA. In 1973 is Streamlight gestart en heeft als doelstelling producten te maken voor de veeleisende professionele gebruiker. Het merk staat dicht bij hun gebruikers en zijn daardoor in staat om de specifieke gebruikerseisen en wensen af te stemmen in de productontwikkeling. Streamlight is de toonaangevende fabrikant waardoor de LED verlichtingal in meer dan 60 landen verkocht wordt.

 

Streamlight is de absolute voorloper op het gebied van oplaadbare mobiele hand- zaklampen, ontwikkelingen en past de nieuwste technologie toe.Streamlight heeft een breed scala aan producten, hierbij is onderscheid te maken in: zaklampen, tactische zaklampen, wapenlampen, hoofdlampen, oppervlakte verlichting en veiligheidslampen zoals Ex ATEX zaklampen.
Het succes van Streamlight is direct gerelateerd aan het vermogen om de gebruikers tevreden te stellen. Hierdoor zijn de producten van Streamlight al diep geworteld binnen sectoren als brandweer, politie, defensie en industrie.

UK underwater kinetics, ook wel UK genoemd, kent zijn oorsprong in het ontwikkelen en produceren van duiklampen, daarmee volledig waterdicht. UK is gevestigd is PowayCalifornie USA waar zowel de ontwikkeling als de productie plaats vind.
Naast duiklampen heeft men topproducten voor de industrie en brandweer waarbij de verlichting is ontwikkeld voor gebruik in een explosie gevaarlijke omgeving. De zaklampen en helmlampen kennen de hoogste normen van veiligheid (Ex ATEX normen).

NightSearcher is gevestigd in Potsmouth Engeland. Men ontwikkeld en produceert hoogwaardige professionele verlichting producten. Door de reputatie op innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid is het assortiment uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt van mobiele verlichting.
Met de Solaris serie is Nightsearser een belangrijke speler geworden voor werkverlichting op een accu.

Thuba is fabrikant van onder andere explosie veilige verlichting voor de industrie en gevestigd in Zwitserland. De kennis en knowhow op het gebied van explosie veilige producten (Ex ATEX normen) is bijzonder te noemen.

preloader