De vijf onmisbare LED werklampen voor de onderhoudsprofessional

Als onderhoudsprofessional bent u ongetwijfeld bekend met het belang van goede verlichting tijdens uw werkzaamheden. Of u nu in de industrie werkt of in de installatiebranche, adequate verlichting is essentieel om veilig en efficiënt te kunnen werken. Daarom hebben wij voor u een overzicht samengesteld van vijf onmisbare LED werklampen uit ons assortiment Safety Lux. Met deze werklampen kunt u uw werkplek perfect verlichten, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Streamlight Vulcan 180

Deze veelzijdige werklamp van Streamlight is verkrijgbaar in de Ex ATEX variant, als een non-ATEX. Deze lamp is onmisbaar bij nagenoeg elke klus. De Vulcan 180 biedt niet alleen een indrukwekkende hoeveelheid licht, maar is ook nog eens uiterst functioneel. Met zijn robuuste behuizing en handige draaggreep is hij gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor werk op een bouwplaats, in de industrie of in een garage, deze lamp is gemaakt om langdurig intensief gebruik te weerstaan. Daarnaast is kop van de lamp kantelbaar, zodat er altijd licht is in de richting die wenselijk is.

De BearTrap van Streamlight

Met een indrukwekkende lichtopbrengst van maar liefst 1200 lumen, biedt de Beartrap Werklamp een krachtige en gelijkmatige verlichting over een groot oppervlak. De lamp is voorzien van zes verschillende lichtmodi met een breed (flood) en verstralend (spot) lichtbeeld. Dankzij het unieke ontwerp is de lamp op vrijwel elk oppervlak te bevestigen. De behuizing van de BearTrap kan 270º draaien in het frame, heeft een stabiele stand en kan met behulp van sterke magneten bevestigd worden.

Litebox Power Failure

Dit is een betrouwbare lichtbron in noodsituaties! De Streamlight Litebox PF is een uiterst robuuste en zeer betrouwbare industriële werklamp met een speciale power failure optie. U kunt rekenen op de Litebox PF wanneer het netstroom uitvalt gaat deze lamp namelijk aan! Perfect geschikt in de Industrie en in ziekenhuizen. Deze werklamp is verkrijgbaar in een Spot versie of een Flood versie.

Streamlight Portalbe Scene Light

Of u nu een professional bent die werkt in de bouw, industrie of op een andere locatie waar hoogwaardige verlichting vereist is, is de Streamlight Portable Scene Light dé oplossing voor alle verlichtingsbehoeften. Streamlight kent twee opties in de PSL, de eerste is de wel 1.80 meter hoge lamp met een uiterst helder lichtbeeld met zowel spot als flood.

Streamlight Portable Scene Light II

De nieuwste variant op dit gebied is de PSL II een zeer krachtige lamp met meerdere lichtstanden en die eenvoudig te bevestigen is aan een vangreel, portier of te stapelen.

Bij verlichting wordt veel gesproken over het type lichtbeeld, Spot en Flood. Wilt u weten welke type het beste geschikt is voor uw taak? Lees dan ons blog op het kenniscentrum.

Neem contact op

Met deze vijf onmisbare LED werklampen van Safety Lux bent u als onderhoudsprofessional verzekerd van optimale verlichting tijdens uw werkzaamheden. In bovenstaande blog hebben we zowel Oppervlakte verlichter, Werklampen en Schijnwerpers benoemd. Of u nu werkt in een industriële omgeving of in de installatiebranche, met deze lampen kunt u veilig en efficiënt aan de slag. Investeer in kwaliteit en kies voor een lamp uit het complete assortiment van Safety Lux. Wilt u een advies op maat? Neem dan contact op met de product specialisten van Safety Lux.preloader