Importeur Streamlight, Adalit, Nightsearcher, UK Underwater Kinetics, Thuba

Op deze pagina treft u een uitgebreid overzicht aan van professionele mobiele hand-  en werkverlichting voorzien van oplaadbare batterijen/ accu, dan wel niet oplaadbare batterijen. Het assortiment kenmerkt zich door betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Gereedschap waar de professionele gebruiker op kan vertrouwen.

De merken: 

Streamlight logo

Streamlight  behoort tot één van de grootste en toon aangevende hand- zaklampen fabrikanten ter wereld en is gevestigd in Eagleville USA. In 1973 is Streamlight gestart en heeft als doelstelling producten te maken voor de veeleisende professionele gebruiker met eventuele specifieke gebruikers eisen en wensen. Streamlight is voorloper op het gebied van oplaadbare mobiele hand- zaklampen, ontwikkelingen en past de nieuwste technologie toe.

Het succes van Streamlight is direct gerelateerd aan het vermogen om de gebruikers tevreden te stellen. Hierdoor zijn de producten van Streamlight al diep geworteld binnen sectoren als brandweer, politie, defensie en industrie.

 

 

Adalit

Adaro ontwikkeld en produceert mobiele hand/helmverlichting onder het merk Adalit. 
Adaro is opgericht in 1901, gevestigd in Gijon, het noorden van Spanje. Aanvankelijk gericht op de mijnindustrie waarbij explosieveilige hand/helmverlichting essentieel zijn, en later ook voor andere explosiegevaarlijke omgevingsruimte waar explosiegevaar aanwezig is zoals de brandweer en industrie. De hand/helmlampen kennen de hoogste normen van veiligheid (Ex ATEX normen). Adalit behoort tot de topmerken in deze sectoren.

 

 

      UKE

UK underwater kinetics, ook wel UK genoemd, kent zijn oorsprong in het ontwikkelen en produceren van duiklampen. UK is gevestigd is Poway Californie USA waar zowel de ontwikkeling als de productie plaats vind.

Naast duiklampen heeft men topproducten voor de industrie en brandweer waarbij de verlichting is ontwikkeld voor gebruik in een explosie gevaarlijke omgeving. De zaklampen en helmlampen kennen de hoogste normen van veiligheid (Ex ATEX normen).

 

 

NIGHTSEARCHER

Nightsearcher is gevestigd in Potsmouth Engeland. Men ontwikkeld en produceert hoogwaardige professionele verlichting producten. Door de reputatie op innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid is het assortiment uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt van mobiele verlichting. 

Met de Solaris serie is Nightsearser een belangrijke speler geworden voor werkverlichting op een accu.

 

 

 
  Thuba

Thuba is fabrikant van onder andere explosie veilige verlichting voor de industrie en gevestigd in Zwitserland. De kennis en know how op het gebied van explosie veilige producten (Ex ATEX normen) is bijzonder te noemen.