Streamlight Strion 2020: De volgende generatie in de Strion-serie

Streamlight heeft recentelijk de Strion-serie uitgebreid met een nieuw pronkstuk: de Streamlight Strion 2020. Deze LED zaklamp is de nieuwste toevoeging aan de serie en is ontworpen met het oog op nieuwe functionaliteiten. De belangrijkste ontwikkelingen zijn; eenvoudige schuifschakelaar voor bediening van de lichtoutput, meer lumen en candela voor nog beter licht, en een verdere beam afstand. Enthousiast geworden? Neem dan contact op met de product specialisten, of lees snel verder.

Krachtig lichtbeeld en duurzame behuizing

Met een indrukwekkende lichtopbrengst van maar liefst 1200 lumen, is deze Strion 2020 de krachtigste versie. De helderheid zorgt ervoor dat de professional zelfs in de meest veeleisende omstandigheden nooit tekort komt aan goed zicht. De lamp is eenvoudig te schakelen naar verschillende lichtmodi, te weten; High, Medium, Low en Strobe. Maar de prestaties van de Strion 2020 gaan niet alleen over krachtig licht. Deze zaklamp is ook uitermate duurzaam en betrouwbaar. Met zijn stevige aluminium behuizing en robuuste constructie kan hij tegen een stootje. Bovendien is de Strion 2020 IPX7 waterbestendig, met impact tot 2m.

Nieuwe technologie├źn

De Streamlight Strion 2020 is niet alleen ontworpen voor prestaties en duurzaamheid; ook is er veel aandacht besteed aan gebruiksgemak. Zo beschikt de Strion 2020 over een intuïtieve schakelaar, waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende lichtstanden en functies. Of u nu behoefte heeft aan fel licht of juist een besparende modus, met de Strion 2020 heeft u altijd de controle in handen. Met de Strion 2020 op de laagste stand tot wel 12 uur lang licht. Daarnaast is de Strion 2020 uitgerust met een hoogwaardige oplaadbare lithium batterij. Hiermee kunt u de LED zaklamp altijd eenvoudig en snel opladen op de huidige laadhouders van de Strion-serie. Dit zorgt niet alleen voor extra gemak, maar is ook nog eens milieuvriendelijk.

Beste keuze voor professionals

Bent u op zoek naar een oplaadbare LED zaklamp die hoge prestaties en duurzaamheid levert, dan is de Streamlight Strion 2020 de beste keuze. Met zijn indrukwekkende lichtopbrengst, duurzame behuizing en gebruiksvriendelijke functies is deze zaklamp geheel afgestemd op de behoeften van professionals. Of u nu werkzaam bent in de beveiligingsbranche, hulpverlening of industrie, de Strion 2020 zal u niet teleurstellen.

Neem contact op

De Streamlight Strion 2020 is een professionele zaklamp waarop u kunt vertrouwen! Voor professionals die werkzaam zijn in de beveiligingsbranche, hulpverlening of industrie is de Strion 2020 een goede keuze. Wilt u een advies op maat? Neem dan contact op met de product specialisten van Safety Lux.preloader