Safety Lux is de enige Streamlight importeur en distributeur in de BENELUX

De relatie tussen Streamlight en Safety is heel hecht en gaat al meer dan 50 jaar terug in de tijd. Daar waar Streamlight begon met een project voor de NATO en de toenmalige eigenaren van beide bedrijven elkaar hebben leren kennen op een internationale beurs in de VS. Streamlight is een van de grootste zaklamp producten ter wereld. Waarbij zij niet zomaar producten ontwikkelen, ze staan dicht bij de eindgebruiker en horen zo specifieke wensen. Er zijn dagelijks 35 ingenieurs aan het werk om de wens en behoefte van de gebruiker te vertalen naar een product of product innovatie. Een goed voorbeeld hiervan is de wapenlamp die sinds korte tijd uitgevoerd is met een groene laser.

HET EERSTE STREAMLIGHT PATENT; GROTE ALUMINIUM ZAKLAMP
De eerste en meest bekende productlijn van Streamlight is de grote aluminium staaflantaarn, met een toentertijd krachtige lichtbron, de welbekende Streamlight SL-serie. Deze zaklamp wordt nog steeds geproduceerd en blijft aan ontwikkeling onderhevig. Tegenwoordig is de lamp voorzien van de nieuwste LED’s en een hogere lichtoutput. Ook wel bekend als het aantal lumen van de lamp. Kies de juiste lichtbundel.

STREAMLIGHT KOPEN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK
Er zijn talloze websites te vinden waar zaklampen worden aangeboden tegen zeer uiteenlopende prijzen, dat maakt het soms lastig om de juiste zaklamp te kiezen. Bij Streamlight zaklampen wordt vooral rekening gehouden met intensief en dagelijks gebruik. Daarom zijn de producten vervaardigd uit hoogwaardig materiaal en kunnen ze tegen een stootje. De bekende series zijn de Streamlight Stinger-serie met keuze uit wel 8 uitvoeringen. Daarnaast is Streamlight zeer goed en zorgvuldig in het ontwikkelen van wapenlampen en tactische verlichting.

BETROUWBARE PARTNER
Safety Lux is de betrouwbare partner voor professionele mobiele hand- en werkverlichting voor de professionele gebruiker. De producten zijn voornamelijk beschikbaar via de groothandel en toeleveranciers in specifieke branches. De gebruikers van Streamlight verlichting zijn politie, brandweer, defensie, beveiliging, installatie en industrie waaronder offshore.

Wilt u graag meer informatie ontvangen, of een vrijblijvende offerte van een Streamlight zaklamp? Neem dan contact met ons op, wij helpen graag!preloader