Streamlight viert 50-jarig bestaan, Safety Lux vanaf start distributeur

Almere, 9 juni – In Juni van dit jaar viert Streamlight, een van de grootste bedrijven op het gebied van mobiele verlichting, hun 50-jarig bestaan. Vanaf het begin heeft Safety Lux een warme band met deze leverancier die voorop altijd loopt met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Sinds de start van Streamlight in 1973 is het al een “hands-on” bedrijf. Streamlight ontwikkelt producten door zelf in de schoenen van de klant te gaan staan. Dat doen ze door mobiele verlichting  op dezelfde manieren te gebruiken als hun klanten. Ze volgen brandweertrainingen, cursussen in fotograferen bij weinig licht, ze zijn jagers, vissers, outdoor- en sportliefhebbers. Streamlight gelooft dat de praktijkervaring is die leidt tot nieuwe ideeën en innovaties waardoor ze zich kunnen onderscheiden.

Net als Safety Lux is Streamlight een luisterend oor voor klanten, natuurlijk horen wij graag wat er goed gaat, maar we zijn nog meer geïnteresseerd in wat verbeterd moet worden en welke verlichtingsproblemen nog opgelost moeten worden. Feedback van klanten helpt ons beide om bestaande producten voortdurend te verbeteren en nieuwe en betere producten te creëren en te verkopen.

Omdat de meest extreme gevaarlijke omstandigheden zich vaak op donkere plaatsen voordoen, heeft Streamlight een complete lijn veiligheidslampen ontwikkeld. Voor de industriële markt heeft Streamlight verlichting ontwikkeld die veilig zijn om te gebruiken, zelfs rond explosieve gassen en in andere potentieel explosieve omgevingen.

In de beginjaren van Streamlight was Safety Lux de eerste leverancier buiten de USA die hoge kwaliteit en innovatiekracht van Streamlight kon waarderen. Al bijna 50 jaar zijn wij dan ook de exclusieve distributeur voor de Benelux.preloader