Nieuw: Streamlight Vulcan Clutch

Streamlight, de toonaangevende leverancier van hoogwaardige mobiele verlichtingsoplossingen, introduceert de Vulcan Clutch. Bent u op zoek naar een krachtige werklamp die tegen een stootje kan? Dan is de nieuwe werklamp van Streamlight, genaamd Vulcan Clutch, wellicht iets voor u. De Clutch heeft een veelzijdige klemgreep en een 340° scharnierende kop die de lichtbundel richt waar u hem nodig heeft.

Krachtig en efficiënt
Gebruik van licht bij inspectie, in de kruipruimte of op een andere plek waar een gewone zaklamp te weinig licht geeft is de Streamlight Clutch de oplossing. De Vulcan Clutch beschikt over een krachtige LED-lamp die tot wel 1000 lumen kan produceren. Daarnaast heeft hij een brede lichtstraal waarmee u een groot gebied kunt verlichten. Drie witte LED’s produceren een verreikende, hoge lichtbundel. Twee ultraheldere blauwe achterlicht-LED’s zorgen ervoor dat u gezien wordt, zelfs in dichte rook.

Duurzaam en veilig
De Streamlight Vulcan Clutch is gemaakt van stevig polymeer materiaal dat bestand is tegen schokken en corrosie. Hij is tevens waterdicht en stofdicht, wat ervoor zorgt dat u hem in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. De grote multifunctionele drukknopschakelaar is gemakkelijk te bedienen met handschoenen. Daarnaast heeft de Vulcan Clutch verschillende veiligheidsvoorzieningen. Zo heeft hij een vergrendelsysteem om onbedoeld inschakelen te voorkomen en is hij voorzien van een temperatuursensor die ervoor zorgt dat de lamp niet oververhit raakt.

Handige functionaliteiten
Naast zijn krachtige en duurzame eigenschappen heeft de Vulcan Clutch nog meer handige functionaliteiten. Zo heeft hij een oplaadbare batterij die snel kan worden opgeladen. De lamp heeft ook verschillende lichtstanden, inclusief een knipperstand om aandacht te trekken.
Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige werklamp die krachtig, duurzaam en efficiënt is, dan is de Streamlight Vulcan Clutch de perfecte keuze voor u. Hij biedt talloze handige functies en veiligheidsvoorzieningen, waardoor hij geschikt is voor vele verschillende werkzaamheden.