Nieuw: Streamlight Stylus Pro Haz-Lo

Opvallend door de kleur; Nieuw: Streamlight Stylus Pro Haz-Lo is ideaal als inspectielamp

Een krachtige inspectielamp in een opvallende kleur
Als u op zoek bent naar een hoogwaardige inspectielamp die zowel opvalt door zijn heldere licht als door zijn opvallende kleur, dan is de nieuwe Streamlight Stylus Pro Haz-Lo precies wat u nodig heeft. Deze lamp combineert functionaliteit met een indrukwekkend ontwerp, waardoor het de perfecte keuze is voor professionals die een betrouwbare en in het oog springende verlichtingsoplossing nodig hebben.

Met zijn opvallend gele kleur is de Streamlight Stylus Pro Haz-Lo direct herkenbaar, zelfs in donkere omstandigheden. Of u nu werkt in de industrie, in de bouw of in andere veeleisende omgevingen, deze inspectielamp zal niet onopgemerkt blijven.

Kracht en duurzaamheid
De opvallende Stylus Pro HAZ-LO door de gele kleur, geeft een prachtig helder lichtbeeld. De lamp beschikt over een schakelaar op de achterzijde van de lamp, waarmee kortstondige en constante werking ingeschakeld wordt. De lamp beschikt over een metalen pocketclip, ideaal voor bevestigen aan kleding. Dankzij het kleine formaat past hij moeiteloos in de zak van een werkoverhemd of uniform, waardoor hij altijd gemakkelijk en toegankelijk is. Met zijn krachtige LED-technologie levert de lamp een straal van 105 lumen, waardoor uw werkgebied altijd goed verlicht is.

En dankzij de duurzame constructie kunt u vertrouwen op de Streamlight Stylus Pro Haz-Lo, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Deze lamp is schokbestendig en waterdicht, waardoor hij bestand is tegen de ruwste behandeling en de meest veeleisende werkomgevingen.

De Stylus Pro Haz-Lo is handig in gebruik
Naast zijn opvallende kleur en indrukwekkende prestaties is de Streamlight Stylus Pro Haz-Lo ook erg handig in gebruik. Met zijn slanke en compacte ontwerp heeft u de lamp altijd bij de hand wanneer het nodig is. Let op: geen Ex ATEX lamp voor de Europese markt, alleen Klasse I, Div 1 UL voor de US en Canada-markt.

Daarnaast beschikt de lamp over een handige clip, waardoor u hem eenvoudig aan uw kleding of gereedschap kunt bevestigen. Zo heeft u uw inspectielamp altijd binnen handbereik en hoeft u nooit meer te zoeken naar een goede verlichtingsoplossing.

Conclusie
Met de nieuwe Streamlight Stylus Pro Haz-Lo haalt u een betrouwbare en opvallende inspectielamp in huis. Dankzij zijn heldere licht, opvallende kleur en duurzame constructie is deze lamp perfect geschikt voor professionals die alleen genoegen nemen met het beste.

Of u nu werkt in de industrie, in de bouw of in andere veeleisende omgevingen, de Streamlight Stylus Haz-Lo zal zeker aan al uw behoeften voldoen. Wilt u meer informatie ontvangen over de Stylus Pro Haz-Lo neem dan contact op met Safety Lux, wij helpen u graag verder.