Streamlight Beartrap: een krachtige en betrouwbare werklamp voor elke situatie

Streamlight, een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van mobiele verlichting heeft onlangs de Streamlight BearTrap op de markt gebracht. Deze werklamp is speciaal ontworpen voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden, zoals bij werkplaatsen, garages, met outdoor activiteiten en nu verkrijgbaar bij Safety Lux.

Dankzij het unieke ontwerp van de BearTrap kan deze werklamp op vrijwel elk oppervlak worden bevestigd. De BearTrap is uitgerust met een opvouwbaar handvat met een handige klem, stevige magneet en haak zodat plaatsing echt overal mogelijk is. De behuizing van deze stevige werklamp kan tot wel 270 graden draaien in het frame en heeft een stabiele stand. Dit zorgt ervoor dat het licht schijnt waar u wilt en met vrije handen kan werken.

Met een maximale lichtopbrengst van 2000 lumen is deze zaklamp in staat om zelfs de meest donkere omgevingen te verlichten. Deze hoogwaardige werklamp beschikt over een Spot- en Flood lichtbeeld. Dus een ver- en breedstralend lichtbeeld met, in totaal zes modi, high, medium en low.
Om krassen te voorkomen is de Streamlight BearTrap voorzien van rubber om krassen te voorkomen en is bestand tegen de meeste chemicaliën. Afhankelijk van de lichtstand werkt de BearTrap 2,5 tot 12,5 uur.

De BearTrap is geschikt voor iedere professional die de handen vrij wil houden en licht wil hebben op plaatsen waar dit lastig is. Meer informatie, neem contact op met uw Streamlight partner of Safety Lux.preloader