Safety Lux lanceert revolutionaire dealerpagina op vernieuwde website

18 mei 2023, Almere, Safety Lux heeft begin maart met trots de compleet nieuwe website gelanceerd. Deze site bevat naast alle productinformatie ook een revolutionaire dealerpagina. Met deze nieuwe functionaliteit stelt Safety Lux haar klanten in staat snel te kunnen schakelen naar geautoriseerde dealers.

De nieuwe dealerpagina op de Safety Lux-website is ontwikkeld met behulp van Google Maps functionaliteiten. Hierdoor kunnen klanten een vertrouwde omgeving de kaart openen en een route plannen naar de betreffende dealer bij hen in de buurt. Een van de meest prettige functies van de dealerpagina is de legenda, de klant kiest in welke branche hij werkzaam is en selecteert dan de dealer op die betreffende kleur. Bovendien biedt de dealerpagina gedetailleerde contactinformatie over de gecertificeerde dealers van Safety Lux.

Daarnaast heeft Safety Lux gezorgd voor een intuïtieve gebruikersinterface op hun vernieuwde website, zodat klanten eenvoudig kunnen navigeren en de gewenste informatie kunnen vinden. De website is responsief, wat betekent dat deze optimaal functioneert op verschillende apparaten, zoals de desktop, een tablet en mobiele telefoon.

Bezoek de vernieuwde Safety Lux-website en ontdek de vele mogelijkheden van de site, waaronder de dealerpagina.preloader