Europort 2023 Licht dat werkt, bij zwaardere klussen Professionele verlichting voor de maritieme sector verkrijgbaar bij Safety Lux.
Verlichting met krachtige eigenschappen, waaronder ATEX normering, om het werk te verlichten.

Safety Lux, your partner for professional lighting

Safety Lux bezocht Europort en u heeft interesse in één van onze verlichtingsopties? Wij helpen u graag. Safety Lux is dé specialist op het gebied van professionele mobiele verlichting. Met al meer dan 55 jaar hebben wij jarenlange ervaring en expertise opgebouwd om aan al uw verlichtingsbehoeften te voldoen. Ons team van experts staat altijd klaar om u de juiste oplossingen te bieden.

Wij begrijpen dat u misschien specifieke vragen heeft of meer wilt weten over onze producten en diensten. Daarom nodigen wij u uit om uw gegevens achter te laten, zodat wij contact met u kunnen opnemen en u onze uitgebreide brochure kunnen sturen. Of u nu op zoek bent naar LED-verlichting voor uw schip, plant-verlichting of noodverlichting, bij Safety Lux bent u aan het juiste adres.

Video

 

De industrie maakt veel gebruik van hoogwaardige oppervlakte verlichting om werkplekken te verlichten. Deze krachtige verlichting zorgt voor een helder zicht op de werkzaamheden, wat de veiligheid en efficiëntie verhoogt. Kan ook worden gebruikt om specifieke gebieden en machines te belichten, hierdoor is het eenvoudiger reparaties uit te voeren of onderhoud te plegen. De lampen zijn robuust en kunnen tegen een stootje, wat ideaal is voor de zware omstandigheden in de industrie.

Galerij

Sign up to receive information and a gift

Stay up-to-date on the latest developments, product launches and industry-specific information

preloader