UV-zaklampen kopen? Perfect voor lekkagedetectie of Forensisch onderzoek.

Als u op zoek bent naar een veelzijdige en effectieve verlichtingsoptie die met het blote oog niet waarneembaar zijn, overweeg dan eens UV-zaklampen. Deze speciale lampen, die ultraviolet licht uitstralen, bieden een breed scala aan toepassingen en voordelen. UV-zaklampen zijn onder andere heel geschikt voor het controleren van de echtheid van bankbiljetten en bepaalde edelstenen. Daarnaast maken onze UV zaklampen het mogelijk om op eenvoudige wijze onzichtbare sporen te ontdekken. In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende toepassingen waarvoor u deze unieke lampen kunt gebruiken, evenals de voordelen die ze bieden. Lees verder om meer te weten te komen.

Wat zijn UV-lampen?

Ultraviolet, blacklight zaklampen kennen een elektromagnetische straling wat net buiten het spectrum valt waardoor het niet het oog waarneembaar is. UV-lampen stralen ultraviolet licht uit en geven daarmee een ongekend resultaat. Dit type licht heeft een kortere golflengte dan zichtbaar licht en is onzichtbaar voor het menselijk oog. Er zijn verschillende soorten UV-straling, waaronder UVA, UVB en UVC, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. De golflengte van ultraviolette straling ligt tussen 100 en 400 nanometer. Bij zaklampen wordt met name gebruik gemaakt van de golflengte 315-400 nm.

Type UV golven

• UV A is ultraviolette straling met een golflengte tussen ca. 315 en 400 nm (“lange golven”)
• UV B heeft een golflengte tussen 280 en 315 nm
• UV C heeft een golflengte tussen 100 en 280 nm (“kortgolvige straling”)

Top 4 UV-lampen bij Safety Lux

UV-lamp voor verschillende toepassingen

UV-lampen hebben diverse toepassingsmogelijkheden in verschillende industrieën. UV-zaklampen zijn onder andere heel geschikt voor het controleren van de echtheid van bankbiljetten en bepaalde edelstenen. Daarnaast maken onze UV zaklampen het mogelijk om op eenvoudige wijze onzichtbare sporen te ontdekken zoals lekkage of bij forensische onderzoek.

  1. UV 365 lampen kennen een krachtige onzichtbare straal welke zelfs de kleinste onzichtbare details onthuld. Te gebruiken bij forensisch onderzoek, lekkagedetectie, vervalsingsdetectie, het controleren van echtheid van biljetten en nog veel meer.
  2. UV 395 lampen kennen een lichtstraal die met het oog beter waarneembaar is. lampen met deze NM kunnen een groter gedeelte van een oppervlakte verlichten.
    UV-lampen bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden en voordelen. Of het nu gaat om lekkagedetectie, forensische onderzoek of detectie op echtheid van geld of edelstenen, deze lampen kunnen u helpen bij het bereiken van uw doelen op een efficiënte manier. Zorg er echter wel voor dat u de juiste veiligheidsmaatregelen neemt bij het werken met UV-licht. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op per email of telefonische. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw doelen voor veiligheid te bereiken.

Uv-lamp voor lekdetectie, forensisch onderzoek of documentherkenning

UV-lampen bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden en voordelen. Of het nu gaat om lekkagedetectie, forensische onderzoek of detectie op echtheid van geld of edelstenen, deze lampen kunnen u helpen bij het bereiken van uw doelen op een efficiënte manier. Zorg er echter wel voor dat u de juiste veiligheidsmaatregelen neemt bij het werken met UV-licht. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op per email of telefonische. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen uw doelen voor veiligheid te bereiken.preloader