Wat is ten tap programmering?

TEN-TAP® programmering biedt voor de meeste Streamlight zaklampen flexibele verlichtingsopties met een paar snelle tikken op de knop, zonder gedoe je eigen lichtopties.

Streamlight maakt een grote verscheidenheid aan LED zaklampen met alleen een andere toepassingen in lumen en daarmee ook brandduur. Om de lampen specifiek op de gebruiker te kunnen instellen, want niet iedereen vindt dezelfde verlichtingsopties prettig om mee te werken. De zaklampen worden standaard geleverd met vooraf geprogrammeerde lichtopties. Vindt u deze niet prettig, dan is deze met TEN-TAP® te her programmeren vanuit de standaard opties. Her programmeren is eenvoudig en kan overal worden gedaan – met slechts een paar snelle tikken op de schakelaar kunt u de verlichting aanpassen aan uw behoeften en de manier waarop u de LED zaklamp gebruikt.

Bij LED zaklampen met TEN-TAP® programmering kan de semi-professionele gebruiker ervoor kiezen om te schakelen tussen drie programma’s. De standaard fabrieksinstelling van Streamlight is: 1. Hoog/Stroboscoop/Laag. Daarnaast kan er gekozen worden voor 2. Alleen Hoog of 3. Laag/Hoog. De programmeeropties verschillen afhankelijk van het model LED zaklamp dat u heeft. Wilt u advies? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Algemene bediening van TEN-TAP LED zaklampen

Naast de geweldige optie om te kunnen schakelen tussen verschillende verlichtingsopties heeft Streamlight LED zaklampen een programmeerbare schakelaar waarmee de lamp ook kortstondig bediend kan worden door licht in te drukken. Voor contante werking moet de schakelaar volledig ingedrukt worden totdat deze aanklikt. Streamlight zaklampen worden vanuit de fabriek verzonden in het standaardprogramma (Hoog/Stroboscoop/Laag).

Met de TEN-TAP® programmeerbare schakelaar kunt u een van de drie verschillende programma’s kiezen om aan uw wensen te voldoen. In het kort leggen wij per stap uit hoe het werkt:

  • Begin in de stand “Uit” en tik 9 keer snel op de schakelaar (binnen 0,4 seconden per tik)
    Blijf de schakelaar vasthouden totdat het licht uitgaat (ongeveer 1 seconde)
    Laat de schakelaar dan los
    Herhaal dit patroon om naar het volgende programma te gaan.

Hoe schakelt u tussen de opties: Als voorbeeld gebruiken wij de TEN-TAP van de ProTac HL.
Hoog: Tikken en vasthouden; klikken om in te schakelen; nogmaals klikken om uit te schakelen
Stroboscoop: Snel dubbelklikken (binnen 0,4 seconden) en vasthouden; klik om in te schakelen; nogmaals klikken om uit te schakelen.
Laag: snel drie keer tikken (binnen 0,4 seconden per tik) en vasthouden; klik om in te schakelen; klik nogmaals om uit te schakelen.
Zie voor specifieke informatie over de TEN-TAP® programmering van uw lamp de instructies bij uw lamp.preloader