Streamlight® Limited Lifetime Warranty

Streamlight garandeert dat haar producten vrij zijn van gebreken voor een levenslang gebruik. Dit wordt aangegeven met Limited, hierin wordt de levensduur van een product bepaald. Met een kleine uitzondering op oplaadbare batterijen, opladers, schakelaars en elektronica. Deze hebben een garantie van 2 jaar na aankoop. De producten kunnen tegen een stootje, echter vervalt de garantie bij onoordeelkundig, verkeerd of oneigenlijk gebruik dan wel normale slijtage, zelf aangebrachte wijzigingen en/of reparaties met andere dan originele materialen of bij het niet in achtnemen van de gebruiksaanwijzing.

Streamlight garandeert dat haar producten vrij zijn van gebreken gedurende een leven van gebruik, met uitzondering van batterijen en lampen, misbruik en normale slijtage*. Safety Lux beschikt over een eigen technische dienst en is aangemerkt als European Repair Center voor alle Streamlight producten. Mocht u een klacht hebben, of moet het product gerepareerd worden. Hiervoor kennen wij een reparatie procedure. Safety Lux hanteert een standaard procedure voor alle reparaties van zak- handlampen. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe gaat zo’n procedure in zijn werk? Na ontvangst van het product doen wij onderzoek naar het mogelijk defect. Indien dit gemakkelijk te repareren is, zullen wij dit laten weten. Daarna gaat onze technische afdeling het product repareren, het onderdeel vervangen of omruilen voor een goed product.

Dit is de enige garantie, expliciet of impliciet, inclusief enige garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. Incidentele, gevolg- of speciale schade wordt uitdrukkelijk afgewezen, behalve waar een dergelijke beperking bij wet verboden is. U kunt andere specifieke wettelijke rechten hebben die per rechtsgebied kunnen verschillen.

Uw specifieke Streamlight-product kan een andere garantie hebben die van kracht was op het moment van aankoop. Gelieve een bewijs van aankoop te overleggen bij het verwerken van een garantieclaim. Als u nog meer vragen hebt of een garantieclaim wilt verwerken, bekijk dan de FAQ-sectie van Streamlight voor locaties en informatie over het servicecentrum van Streamlight bij u in de buurt, inclusief fabrieksinformatie.

*Sidewinder en Sidewinder Compact Series, KeyMate USB, Pocket Mate, QB, Bandit en Bandit Pro zijn niet inbegrepen in de beperkte levenslange garantie.preloader