Nieuws: Compleet nieuwe website Safety Lux

23 maart 2023, Almere – Safety Lux lanceert vroeg in het nieuwe jaar een compleet vernieuwde website en nodigt bezoekers uit om deze te komen verkennen. Na jaren van hoogwaardige dienstverlening aan de professionele markt met een “platte” site heeft Safety Lux een nieuwe website gelanceerd. De website is zo ontworpen dat het gebruiksvriendelijk is met een goede navigatie en nieuwe functionaliteiten. De nieuwe site is het beginpunt en wordt nog verder uitgebreid.

De nieuwe website biedt klanten en partners een modern ontwerp, makkelijke navigatie en handige tools om kennis op te doen. Waar voorheen aan klanten per email of telefoon informatie verstrekt werd zoals de prijs en (export) data sheets, biedt de nieuwe website alle informatie van het complete productportfolio van Safety Lux. Uiteraard mogen klanten altijd blijven bellen voor persoonlijk advies en het persoonlijke praatje. Want dat is waar Safety Lux voor staat, deskundig advies en aandacht voor iedere vraag en klant.

De site is ontwikkeld met gebruikerservaring als pré, het navigeren moet makkelijk zijn en de informatie per doelgroep moet kloppen, en dat is gelukt. Al meer dan 55 jaar levert Safety Lux mobiele verlichting voor de professionele eindgebruiker zoals Fire & Rescue, Law Enforcement, Industry en Military. Voor deze specifieke gebruikersgroepen is op de site een branche pagina gemaakt met specifieke informatie voor die doelgroep.

De nieuwe site is zeer compleet, maar wat is er zoal te vinden:

  • Uitgebreide productinformatie, samenstellingen worden uiteengezet op één productpagina, waarin de bezoeker een duidelijk beeld heeft van de beschikbare laadsystemen.
  • Ondersteunende content zoals uitleg over de toepassing van lichtbeeld, keuzehulp zaklamp of batterij via het Kenniscentrum
  • Dealer pagina; vind een Dealer bij u in de buurt
  • Servicedesk voor speciale serviceaanvragen voor de inhouse repartie afdeling
  • Data sheets, export documenten, high resolution foto’s op een speciale databank (pending)

“De vernieuwde website was een feestje om te maken. We hebben goed nagedacht over de verschillende processen binnen de site en het sluit aan bij onze visie, waaronder een online informatiekanaal waar we steeds meer informatie kwijt kunnen. We zijn verheugd met de lancering en denken dat deze goed zal dienen als nuttig portaal voor onze producten, zowel voor bestaande zakelijke klanten maar ook voor consumenten.” Aldus Nicole Verheul, Marketing Manager

Al meer dan 55 jaar specialist op het gebied van professionele verlichting!

Door deze lange ervaring en veel contact met gebruikers zijn wij in staat om voor al uw verlichtingsvragen een oplossing te bieden. Safety Lux is importeur en distributeur van mobiele hand- en werkverlichting voor de professionele gebruiker met een breed scala aan merken en oplossingen.