Bezoek Safety Lux tijdens de Maintenance Next, de beurs voor onderhoudsprofessionals

Safety Lux importeur en distributeur van hoogwaardige mobiele verlichting staat dit jaar op de Maintenance Next 2023, die van 18 tot 20 april plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Dit is de eerste keer dat het bedrijf deelneemt aan de beurs en Safety Lux kijkt ernaar uit om haar innovatieve verlichtingsoplossingen aan de bezoekers te tonen.

Maintenance Next is een vooraanstaande beurs voor de onderhoudsindustrie, waar professionals, experts en bedrijven bijeenkomen om kennis te delen, te netwerken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud te verkennen. Bij het evenement staan exposanten uit verschillende sectoren, waaronder olie en gas, petrochemie, maritiem en productie in de beurshal.

Op de stand van Safety Lux kunnen bezoekers een reeks verlichtingsopties zien wat het werk van de onderhoudsprofessionals zal verlichten. Enkele van de oplossingen die te zien zijn is de nieuwste Survivor X Ex ATEX, de hoogwaardige explosieveilige lamp met haakse kop die tegen een stootje kan.

Safety Lux levert al meer dan 55 jaar betrouwbare producten aan klanten in verschillende sectoren. Safety Lux heeft een team van ervaren medewerkers die al jaren met klanten meedenken om een oplossing te geven. Voor het verlichtingen van zowel grote oppervlaktes, kleine ruimtes zoals een meterkast of machinekamer alsmede ook de explosiegevaarlijke gebieden.

Tot slot is de deelname van Safety Lux aan Maintenance Next 2023 een bewijs van de inzet van het bedrijf om innovatieve veiligheidsoplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van gebruikers. Als u de beurs bezoekt, ga dan zeker langs bij de stand van Safety Lux (stand nummer 5.005) en ontdek hoe het Safety Lux u kan helpen aan uw veiligheidseisen te voldoen.

REGISTREER NUpreloader