LED Zaklampen online kopen

Op deze pagina leest u alles over de hoogwaardige LED zaklampen en nemen we u mee in de vele verschillen die er zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van een zaklamp. Wilt u een hoogwaardige LED zaklamp kopen? Dan is dit de juiste plek. Safety-Lux.nl is al meer dan 55 jaar werkzaam in mobiele verlichting en heeft daarmee veel kennis opgedaan. Op deze site staan meer dan 190 verschillende LED zaklampen van de beste kwaliteit van gerenommeerde merken. Met zo’n ruim aanbod is er altijd een zaklamp naar wens te vinden. Wilt u meer advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken!

 

LED zaklamp – de nieuwste generatie

In vergelijking met jaren geleden biedt de LED zaklamp veel meer voordelen dan een zaklamp met hallogeenlicht of xenon-verlichting. Een LED zaklamp is duurzamer in materiaal gebruik en kent een langere levensduur waardoor ook duurzamer. En niet op de laatste plaats wordt de LED minder warm, is deze schokbestendiger en geeft het een veel mooier en helder licht af. Dat maakt een LED zaklamp geschikt voor professioneel en dagelijks gebruik in vele branches. Het hoogwaardige materiaal in de vorm van aluminium of polycarbonaat zorgt er ook voor dat de lamp geschikt is voor warme en koude omgevingen.

 

Spot en Flood zaklampen

Een LED zaklamp is over het algemeen verkrijgbaar in twee verschillende lichtbundels; te weten spot en flood. Het verschil hierin is aanzienlijk en heeft als voornaamste effect op de toepassing van het product. Een zaklamp met een spot beam heeft een verstralende lichtbundel waarbij de bundel gefocust is op één punt met daaromheen een zogenoemde spill, een minder fel licht wat geleidelijk overloopt. Een Flood beam heeft een breedstralend lichtbeeld wat vooral wordt gebruikt om een groter oppervlakte te verlichten. Het licht geeft over een groter oppervlakte een gelijke hoeveelheid licht, zonder te veel te focussen op één punt.

 

Oplaadbare zaklamp kopen

Tegenwoordig is een oplaadbare LED zaklamp met vele verschillende laadopties verkrijgbaar. Van oudsher is een oplaadbare zaklamp een lamp met een laadhouder inclusief Lithium Ion of Nikkel metaalhydride accu. De laadhouders van deze lampen zijn verkrijgbaar met een 12V, 230V of 24V laadkabel, wat het gebruik voor de professional ten goede komt. Tegenwoordig wordt een LED zaklamp ook oplaadbaar genoemd wanneer de batterij in de lamp oplaadbaar is. Dit kenmerkt zich met een USB oplaadbare batterij. Hierbij moet de batterij doorgaans uit de lamp gehaald worden om op te laden.

 

Zaklampen met lange levensduur

De zaklampen en hoofdlampen bij Safety Lux zijn allen van hoge kwaliteit, kennen een lange levensduur, zijn voorzien van de beste LED’s en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De garantie op de producten zijn zeer goed, en in ons eigen Repair Centrum kunnen wij de zaklampen van de meeste merken repareren. Op de producten van Streamlight zit bijvoorbeeld een Limited Lifetime Warranty, wat zegt dat je op de behuizing een levenslange garantie hebt. De zaklampen zijn gericht op professioneel gebruik, maar ook zeker goed toe te passen bij outdoor activiteiten.

 

Keuze hulp; Hoe kies ik de juiste zaklamp

Al met al, is er veel te zeggen over een LED zaklamp. De verschillen in materiaal keuze, kunststof of aluminium. Het type lichtbeeld voor de toepassing van de taak. Om dit allemaal wat gemakkelijker te maken, bieden wij de oplossing. Wanneer u een zaklamp wilt aanschaffen is het handig om op een paar punten te letten. Speciaal om u op weg te helpen heeft Safety Lux een stappenplan geschreven met de vier stappen waar u op kunt letten bij de aanschaf van een goede en hoogwaardige LED zaklamp. Meer advies nodig? Neem contact met ons op.

preloader