Industry

Een zaklamp die door professionals in de Industry of Installation wordt gebruikt moet betrouwbaar en robuust zijn en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Deze handlampen kunnen zeker tegen een stootje. Daarnaast zijn er veel ATEX goedgekeurde lampen beschikbaar. Met een Ex ATEX keurmerk zijn LED-zaklampen geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke zones. De industrie zaklampen zijn geschikt voor monteurs, installateurs, elektriciens in vele werkgebieden zoals bouw en offshore.

 

Lichtbundel industrie zaklamp kiezen

Om ervoor te zorgen dat u goed zicht heeft, maar uzelf en anderen niet verblindt is het belangrijk dat u de juiste lichtbundel kiest. Met een brede lichtbundel, ook wel flood genoemd, wordt een groot oppervlakte verlicht. Met een verstralende lichtbundel, ook wel spot genoemd, wordt een punt in de verte verlicht. Sommige lampen hebben beide lichtbundel gecombineerd.

 

Ex ATEX zaklampen voor professionals

ATEX-zaklamp zijn speciaal ontwikkeld om in explosiegevaarlijke gebieden te gebruiken. Zonder dat we er bij stil staan zijn er veel van dit soort gebieden, denk hierbij aan gascentrales, olieplatforms, mijnbouw maar ook zeker bij de brandweer. Dit is aangegeven in verschillende zones, Zone 0, 1 en 2 bij gassen, dampen en nevels. De andere zones zijn 20, 21 en 22 bij fijn stoffen. Er zijn verschillende type lampen te verkrijgen met een Ex ATEX keurmerk.

preloader