Safety Lux B.V.

Safety Lux is importeur distributeur van mobiele hand- en werkverlichting voor de professionele gebruiker zoals politie, brandweer, defensie, beveiliging en industrie. Hoogwaardige technologie en duurzaamheid spelen voor onze gebruikers een voorname rol.

 

Al vanaf 1966 is Safety Lux specialist en een betrouwbare partner voor uw professionele mobile hand- en werkverlichting.

 

Ons assortiment is buitengewoon uitgebreid en compleet en omvat hand- zaklampen, werklampen, tactische lampen, schijnwerpers, hoofd-/helmlampen, UV lampen en explosieveilige lampen. Daarbij worden de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED toegepast en beschikken wij over een zeer uitgebreide expertise om de juiste verlichting aan te bieden. Safety Lux beschikt onder andere over de juiste kennis voor de toepassing van explosieveilige handlampen (Ex Atex) voor bijvoorbeeld de brandweer en industrie, als ook zaklampen voor voertuig controle of UV zaklampen voor document controle.

 

Vrijwel al onze merken zijn duurzaam en kennen de hoogste kwaliteit. Mocht er een defect zijn, beschikt Safety Lux over een service- en reparatieafdeling waar reparaties in eigen huis verricht kunnen worden.

 

Door onze rijke ervaring, persoonlijke betrokkenheid en ondersteuning, en technische knowhow kan Safety Lux vrijwel al uw vragen en wensen op het gebied van hand- zaklampen en mobiele werkverlichting oplossen en u volledig informeren.

 

Ons team staat graag voor u klaar.

 

Safety Lux
Licht dat werkt!

preloader